Kære gæst

Vi håber du sidder dejligt, Vi håber du enten sidder med en dejlig ven eller veninde, Vi håber I får løst verdenssituationen… Vi håber du får tid til at læse avisen, kigge i dine notater, eller gå på opdagelse i vores hav af tingel tangel.

Alt hvad du får her er hjemmelavet, det tager lidt tid før det er færdigt… Vi har ikke lige én på køl… med mindre altså du har bestilt på forhånd. Nogle gange er der en ny, ikke så rutineret medarbejder på arbejde…

Men spørg os gerne, hvis du synes det tager lidt lang tid… Du må endelig ikke sidde og brænde inde med noget – vi er her for at hjælpe dig. Men engang imellem så slipper salaten op, dressingen skal først røres, økosalaten skal skylles en ekstra gang, eller man har simpelthen glemt kyllingen i kyllingesandwichen i skyndingen.

Vi har IKKE slået dørene op for at drille dig eller på anden vis røve hverken din tid eller pengepung… Men vi går meget op i det vi laver, og vil gerne have, at det du putter i munden er frisk, dejligt og gerne står kniv skarpt. Så det tager lidt tid engang imellem. Men spørg endelig, så vi har mulighed for at hjælpe dig og informere dig. God dag, og god appetit”