Lagkager

De fleste af kagerne er til daglig tilgængelige i forretningen i Søborg i 6 eller 12 pers størrelser. Skal du bruge en bestemt kage, så vær sød at ringe først.

I de andre forretninger kan udvalget være mere eller mindre begrænset, – men alle kager kan bestilles fra dag til dag. Kagerne kan også bestilles i andre størrelser og former, dog kan der her være et par dages produktionstid. Ring og få en snak med en konditor på 33323334 og tryk 1 for Søborg. Der kan også skrives på kagerne, printes eller pyntes efter behov.

Ærlighed er en af de værdier, vi værner om i Grannys House. Alt det vi serverer, den måde vi behandler vores gæster på og indretningen i Grannys House er gennemsyet af den ærlighed. Alt hvad du får her er hjemmelavet, det tager tid at lave alt fra bunden, men vi lover dig – det er altid ventetiden værd.

 

 

Se udvalgte kager her

Tærter

De bagte tærter er som standard til 5-6 couverter. De kan også laves 10-12 pers, eller større…
Disse kan bestilles fra dag til dag,- men ring lige for at være helt sikker.

Specielle kager

Ved bryllupskager så skal vi helt sikkert lige stikke hovederne sammen,- Det er vigtigt at få sat den rigtige signatur på denne dag.. er det til reception, dessert eller efter ..?? Ring og book en tid med en konditor.

 

Se udvalgte bryllupskager her